Comunitatea operatorilor locali de rețele de telecomunicații

Membri

Membrii Asociației Interlan sunt furnizori de servicii de telecomunicații și rețele din România certificați de Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații.

Conect Intercom
Conect Intercom

Sediu: Localitatea Lisaura, Strada Gheorghe Mihuță Nr. 2C, Comuna Ipotești, Județul Suceava
Telefon fix / Fax: +40 747 078 871 ()
Telefon suport tehnic: +40 747 078 871 ()
E-Mail: office [at] conectx [dot] ro
Website: http://www.conectx.ro/

ConectX este furnizor de servicii de Internet care și-a început activitatea în anul 2005, inițial în orașul Suceava. Ulterior ne-am extins raza de acoperire în următoarele locații: Suceava, Ițcani, Șcheia, Ipotești, Lisaura, Tișăuți, Frumoasa, Moara, Liteni (Moara), Vornicenii Mari, Dărmănești, Măriței, Dumbrava, Șerbăuți, Călinești Cuparencu, Vasilache și Enache, precum și în Plopeni, Salcea, Verești, Corocăiești, Bănești, Fîntînele, Bosanci, Luncușoara, Plăvălari, Rușii-Mănăstioara și Dumbrăveni. Avem rețeaua proprie de fibră optică dezvoltată în localitățile mai importante precum și prin radio cu echipamente profesionale, în zone mai greu accesibile din județ. Alegând ConectX ca furnizor de servicii internet beneficiaţi de un internet de calitate, discount-uri şi asistenţă tehnică.

Comunicate de presă

  • 14/02 Asociația Interlan semnalează faptul că prevederile proiectului de lege sunt de natură a afecta interesele legitime ale furnizorilor de servicii de comunicații electronice prin impunerea unor sarcini și obligații administrative disproporționate și cu evident impact economic, care pot genera imposibilitatea desfășurării activității specifice în domeniul comunicațiilor electronice mai mult »
  • 08/04 Vă solicităm domnule Președinte al României să cereți Parlamentului României ca exceptarea privind aplicarea art.4 din Proiectul de lege pentru acordarea unor facilitați pentru contribuabilii operatori economici pe teritoriul României să se aplice tuturor furnizorilor de servicii telefonice, de internet și cablu TV. mai mult »
  • 15/10 Există multe maternități de stat în care se nasc copii cu dificultăți severe și au nevoie de ajutorul nostru, al tuturor! mai mult »
  • 03/10 Cea de-a șasea ediție a evenimentului RONOG găzduit de Asociația InterLAN a avut loc în data de 01 Octombrie 2019, la Hotel JW Marriott Bucharest Grand din București mai mult »
  • 02/09 În ziua de marți 01 octombrie, începând cu ora 9:00 va alea loc cea de-a șasea ediție a conferinței RONOG la Hotel JW Marriott Bucharest Grand din București. mai mult »
  • 25/10 S-a încheiat o nouă ediție de succes a evenimentului dedicat operatorilor de rețele din România! Conferința RONOG 5 a avut loc marți, 23 octombrie 2018 la hotelul JW Marriott Bucharest Grand Hotel. mai mult »
  • 24/09 Conferința RONOG a început numărătoarea inversă până la cea de-a cincea ediție ce va avea loc marți 23 octombrie, începând cu ora 9.00, la Hotel JW Marriott Bucharest Grand din București. mai mult »
  • 28/06 România a găzduit săptămâna trecută la Timișoara reuniunea regională RIPE SEE 7, evenimentul fiind găzduit de organizația europeană RIPE NCC în parteneriat cu Interlan. mai mult »
  • 02/11 RONOG 4 reunește ca în fiecare an reprezentanți ai operatorilor de rețele din România dar și din străinătate, participanții având astfel posibilitatea de a face schimb de experiență și de a împărtăși soluții și idei. mai mult »
  • 12/10 Asociația Interlan a solicitat oficial Președintelui ANCOM emiterea Deciziei prin care să se stabilească persoanele responsabile cu implementarea Avizului emis pentru rețeaua Netcity din București. mai mult »
Interlan Internet Exchange

Articole